Tag questions

 :: Matérias :: Inglês

Ver o tópico anterior Ver o tópico seguinte Ir em baixo

Tag questions

Mensagem  **desi** em Sab Jul 12, 2008 8:11 pm

Questões


01. Henry raises his voice, ________________________?
a)doesn’t he
b)did he not?
c)does he
d)did he
e)didn’t he

02. She doesn’t drink soda, ________.
a)doesn’t she?
b)didn’t?
c)do she?
d)don’t she?
e)does she?

03. He went to the football game , _______.
a)hasn’t he
b)aren’t he
c)doesn’t he
d)didn’t he
e)went't he

04. Karen make that mistake again,__________?
a)do she
b)don’t she
c)does she
d)doesn't she
e)didn't she?

05. He pays attention to the teacher’s words,___________ .
a)do he
b) does he
c)don't he
d) doesn't he
e)didn't he

06. Mr.Edward plays chess very well, _______.
a)plays he
b)play he
c) don't he
d)do he
e)doesn't he

07. Our children don’t like vegetables,______________________
a)do they
b)don't they
c)doesn't' they
d)like they

08. They are always late, ________.
a)don't they?
b)do they?
c)aren't they?
d)isn’t it?

09. David cut a piece of cake ,____________.
a)does he
b)did he
c)don’t he
d)doesn’t he
e)didn’t he

10. The book cost a lot of money, ___________________?
a)does it
b)didn’t it
c)don’t it
d)doesn’t
e)do it

Gabarito

01 - A 02 -E 03 - D 04 - D 05 - D

06 - E 07 - A 08 - C 09 - E 10 - B

**desi**

Mensagens : 16
Data de inscrição : 10/07/2008

Ver perfil do usuário

Voltar ao Topo Ir em baixo

Ver o tópico anterior Ver o tópico seguinte Voltar ao Topo


 :: Matérias :: Inglês

 
Permissão deste fórum:
Você não pode responder aos tópicos neste fórum